Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięso gotowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 0,5 kg.
buraki czerwone 3 sztuki
jabłko 1 sztuka
seler 0,5 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
barszcz czerwony 1 opakowanie
Liść laurowy suszony Prymat 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Mięso gotowane

mięso gotujemy z selerem i liściem laurowym do miękkości. Buraki ścieramy na tartce, dusimy na maśle z dodatkiem łyżeczki barszczu czerwonego, jabłko pokrojone na ćwiartki dusimy na patelni. Mięso podduszamy na patelni ok. 5 minut.Przyprawiamy solą, pieprzem. podajemy razem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 01.12.2012 21:19
pyszniutkie
Aneta41 09.11.2012 19:13
ekstra;)
sara1 22.03.2012 09:22
bardzo lubię mięso gotowane
Aneta2604 08.01.2012 00:04
fajny przepis
Ewa95 21.12.2011 09:57
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak