Sposób przygotowania

mięso gotujemy z selerem i liściem laurowym do miękkości. Buraki ścieramy na tartce, dusimy na maśle z dodatkiem łyżeczki barszczu czerwonego, jabłko pokrojone na ćwiartki dusimy na patelni. Mięso podduszamy na patelni ok. 5 minut.Przyprawiamy solą, pieprzem. podajemy razem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo lubię mięso gotowane
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ekstra;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !