Sposób przygotowania

Banany przekrawamy wzdłuż na pół. Układamy na blasze, owijamy folią aluminiową i zapiekamy aż skórka zbrązowieje. W między czasie czekoladę łamiemy na kawałki. Wyjmujemy banany i wkładamy pomiędzy skórkę, a banana kawałki czekolady. Znów zawijamy folią i zapiekamy, aż czekolada się rozpuści ok. 8 minut. Podajemy na gorąco.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Robie takie na grillu :) pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    puellae90

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    mishka85

    uwielbiam banany pod każda postacią :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !