Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

poncz z soku czarnego bzu

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sok z czarnego zu schłodzony 3/4 litra
wino 1/4 litra
cukier 4 łyżki
Goździki całe Prymat 4 szt
cynamon odrobina
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: poncz z soku czarnego bzu

Sok grzejemy dodajemy gozdziki i cynamon i dalej gotujemy,następnie dodajemy cukier,sok z cytryny i czerwone wino,jeszcze raz mocno podgrzewamy ale nie gotujemy.Podajemy gorący.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 06.01.2012 22:46
super
Ewa95 20.12.2011 10:26
ciekawe
Krystyna32 17.12.2011 08:29
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak