Sposób przygotowania

Jajka ubijamy , dodając mąkę , tarty ser, szczypior i odsączoną z zalewy kukurydzę. Doprawiamy do smaku i na rozgrzany olej nakładamy łyżką niewielkie kotleciki. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Podajemy z keczupem i chrupiącym pieczywem. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super , lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Ciekawy pomysł!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Musze przygotować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !