Składniki:
seler naciowy | 40 dag |
natka piertuszki siekana | 2 łyżka |
jabłko kwaśne | 1 szt |
sok z cytryny | 2 łyżeczka |
oliwa | 4 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
orzechy włoskie | 2 łyżka |
seler naciowy | 40 dag |
natka piertuszki siekana | 2 łyżka |
jabłko kwaśne | 1 szt |
sok z cytryny | 2 łyżeczka |
oliwa | 4 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
orzechy włoskie | 2 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: