Sposób przygotowania

Do margaryny wsypać cukier i całość dokładnie utrzeć po czym nie przerywając ucierania dodawać po 1 jajku a następnie wsypywać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz kakao.
Całość dokładnie wymieszać na sam koniec dodając mleko.
Przelać ciasto do brytfanny wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułka tartą.
Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec około 40 minut.
Przed pdoaneim posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    idealna na Wielkanoc:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marko

    bardzo apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    l,ubię babki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    l,ubię babki
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !