Sposób przygotowania

Karkówkę umyć osuszyć natrzeć solą ,czosnkiem, imbir zetrzeć wymieszać z olejem i papryką ,czosnkiem ,pieprzem.Marynatą posmarować mięso ,odłożyć na 2 godz do lodówki.Gorczycę utłuc i natrzeć mięso dodać majeranek i odstawić na 2 godz .
Obsmażyć karkówkę na oleju ze wszystkich stron na rumiano .Zalać piwem i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 C na 2 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    aż ślinka cieknie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    aż ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    smacznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !