Sposób przygotowania

żółtka ucieramy z cukrem doajemy mąkę i drożdze oraz przemielone ugotowane ziemniaki wyrabiamy wszystko na jednolitą mase dzielimy na kawałki i formujemy paluszki posypujemy każdy kminkiem oraz startym serem pieczemy na złoty kolor

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    polecam smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Dla mnie ciekawe, że z dodatkiem ziemniaków :) wyglądają apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis,a paluszki prezentują się apetycznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !