Sposób przygotowania

4 szklanki mleka zagotować z cukrem, cukrem waniliowym i masłem.
Pozostałe mleko wymieszać z budyniem , mąką oraz żółtkami i wlać
Na gorące mleko.krem gotować kilka minut.

Blachę wyłożyć folią aluminiową, ułożyć na niej połowę krakersów i
Pokryć ją połową gorącegokremu.
Odsączyć brzoskwinie, podzielić je na cząstki,ułożyć je na kremiei
Przykryć drugą częścią kremu.
Na wierzchu ułożyć pozostałe krakersy, posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    ju? mam ochot? na takie pyszno?ci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    ja też pysznie brzmi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    oj zjadłabym takie
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    fajna niespodzianka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !