Sposób przygotowania

Fasolę zalać wodą i odstawić na noc.
Następnego dnia zalać ja świeżą wodą i gotować do miękkości.
W między czasie mięso razem z chili, cebulą i czosnkiem przesmażyć, wówczas dodać mąkę wymieszaną z przecierem pomidorowym.
Całość wymieszać, doprowadzić do zagotowania i dodać do fasoli.
Przełożyć całą potrawę do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni i piec ok. 1 godziny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    super
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !