Sposób przygotowania

Kurczaka, kroimy na kawałki, smażymy na patelni, doprawiamy solą, pieprzem, papryką słodką i przyprawą curry. Wrzucamy do miski, umytą kapustę kroimy w paski, dodajemy do kurczaka.
Na patelnię wsypujemy rozdrobnione zupki razem z przyprawami i tłuszczem z torebki, dodajemy odrobinę wody(1/5szkl) żeby lekko nasiąkła. Smażymy z odrobiną oleju aż całość nabierze złotawego koloru. Makaron i kukurydzę dodajemy do reszty składników, łączymy całość majonezem.
Dodatkowo do chinki można dodać prażony słonecznik i paprykę czerwoną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    Wygląda apetycznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !