Sposób przygotowania

Fasolę opłukać , zagotować i odstawić do ostygnięci. Mięso, cebulę kroimy w kostkę i smażymy na oleju, dodajemy kiełbasę i marchewkę pokrojone w półplasterki, smażymy. Następnie przekładamy do garnka z fasolą i gotujemy aż fasola będzie miękka. Dodajemy cienko poszatkowaną kapustę i pokrojone w kostkę ziemniaki, gotujemy 10 minut, dodajemy sparzone, obrane i pokrojone dowolnie pomidory, sok pomidorowy, zmiażdżony czosnek i wszystkie przyprawy. Gotujemy jeszcze 10-15 minut. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    robię takie, jest pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubi? takie dania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię takie dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne i syte danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !