Sposób przygotowania

Truskawki obrać z szypułek, umyć i zmiksować.
Dosłodzić cukrem do smaku.
Kremówkę przelać do wysokiego naczynia i ubić na sztywno. Trochę bitej śmietany zostawić do dekoracji, a resztę wymieszać trzepaczką rózgową z musem truskawkowym.
Masę przełożyć do naczynia i mrozić przez 2 godziny mieszając co 30 minut, później jeszcze godzinę.
Ja zrobiłam na szybko w pojemniczkach po jogurcie :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajne takie lody :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pysznosci
  • 1
    sv202952
    Opublikowano

    BeataJ

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    uwielbiam takie deserki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pyszności!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne:):)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    idealne na dzisiejszy upał:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    wyśmienite...lody uwielbiam,więc na pewno z przepisu skorzystam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    uwielbiam lody

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !