Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieśc ciasto,podzlelic na połowę.Jedną częśc wyłożyc na blachę drugą do lodówki.Obrane jabłka pokroic na ósemki i jedno przy drugim układac na cieście.Ugotowac budynie jak na przepisie i gorący wylac na jabłka.Drugą częśc ciasta zetrzec na tarce lub pokruszyc na budyń.Ubic białka z 4 łyżkami cukru,wsypac 2 łyżki wiórek kokosowych i 1 łyżkę mąki ziemniaczanej.Piec 50 min. w tem.180C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    mniam mniam i jeszcze raz mniam! superowo to zrobiłaś!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    :)super:) uwielbiam ciasta z budyniem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Pycha!.
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !