Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zymlok

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bułki 25
krew 2 litry
ziele angielskie
pieprz
sól
wątroba
cebula
zupa z podrobów

Przepis i sposób przygotowania na: Zymlok

Bułki namoczyć w zupie z podrobów, dodać krew i zmieloną cebulę.Przyprawić zielem angielskim, solą, pieprzem i dokładnie wymieszać. Powstałą masę za pomocą maszynki nakładać do jelit i ugotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak