Sposób przygotowania

Mięso umyć i osuszyć. Kajzerki (2 małe) namoczyć, osączyć z wody i dodać do mięsa razem z jajkiem, startą cebulą i posiekanym ząbkiem czosnku. Wymieszać i dodprawić. Dodać na tyle bułki tartej by zlepić kotleciki. Panierować w bułce i smażyć na rozgrzanym smalcu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    smutne zdjęcie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    Czegoś tu nie rozumiem...umyć i osuszyć mięso mielone?
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    hehe....joanna masz rację polly chyba się pomyliła....
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    no niestety;/ tak to wygląda jak myślę o jednym a piszę drugie;/

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !