Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka myjemy, wkładamy do garnka, zalewamy wodą, lekko solimy, gotujemy na małym ogniu. W tym czasie obieramy seler, korzeń pietruszki, marchew i dowolonie kroimy - dodajemy do gotującej sie wody. Dajemy szczyptę kminku (lub nie- jak kto lubi:-)Gdy mięso i warzywa beda juz miękkie, dorzucamy pokrojone ziemniaczki i kalafior podzielony na różyczki. Dajemy zieleninę, mieszamy. Gdy ziemniaki i kalafior beda już miekkie, zestawiamy z ognia, dodajemy śmietanę, mieszamy. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    dzisiaj mia?am , pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !