Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Buraki obieram ze skórki i kroję w duże kawałki. Przygotowuję wywar warzywny, warzywno-grzybowy lub drobiowy (w wersji niewegetariańskiej). Wrzucam buraki do gotującego się wywaru i gotuję ok. 40minut, aż buraki zmiękną.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    uwielbiam czerwony barszcz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie dobry do pasztecików i krokietów...
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    te przyprawy na wierzchu wyglądają jakby pływały w tłuszczu..... czyżby bulion z kostki i to nie warzywny?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszny barszczyk :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bulion jest warzywny, przygotowany przeze mnie. Tłuszcz na wierzchu to dodatek oliwy z oliwek. Lubię ją dodawać do swojej porcji barszczu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !