Sposób przygotowania

Rosół zaprawiamy po zagotowaniu koncentratem i śmietaną a następnie mąką rozrobioną z zimnym rosołem. Ryż gotujemy na sypko. Pomidorową podajemy z porcją ryżu i posypujemy natką. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam z ryżem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    z ryzem dawno nie jadlem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubi?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    lubię taka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !