Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z rosołu z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rosół 3 litr
koncentrat pomidorowy 2-3 łyżka
śmietana 12% 100 ml
mąka 2 łyżeczka
ryż 1/2 kg
natka piertuszki siekana 2 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z rosołu z ryżem

Rosół zaprawiamy po zagotowaniu koncentratem i śmietaną a następnie mąką rozrobioną z zimnym rosołem. Ryż gotujemy na sypko. Pomidorową podajemy z porcją ryżu i posypujemy natką. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 29.02.2012 15:04
pyszna
Angelika10 08.02.2012 00:07
lubię taka
olkaaa 31.01.2012 07:52
lubi?
mic 06.01.2012 15:51
z ryzem dawno nie jadlem
Ewelina47 05.01.2012 19:12
uwielbiam z ryżem
Elżbieta17 16.12.2011 08:12
smaczne:)
Margo1 14.12.2011 21:22
lubię
Margo1 14.12.2011 21:22
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak