Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki razowe z wątróbką drobiową :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

1 łyżka masła, sól, pieprz mielony,1 łyżeczka musztardy sarepskiej
1 liść sałaty
chleb razowy 3 kromki
wątróbka drobiowa 3 szt.
olej słonecznikowy 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki razowe z wątróbką drobiową :

Z chleba wykroić krążki. Podsmażyć je na oleju na chrupiące grzanki. Odłożyć .Wątróbkę usmażyć na maśle na rumiano . Posolić , popieprzyć . Grzanki posmarować musztardą . Obłożyć sałatą . Na sałacie kłaść gorące wątróbki drobiowe . Podawać bezpośrednio po zrobieniu tak by były ciepłe .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 30.10.2010 08:48
pyszna przekąska
Mirka-Ludomila 15.10.2010 09:22
smaczne
Smakosz6 30.08.2010 12:06
muszę to zjeść!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak