Sposób przygotowania

Polędwiczkę zamarynowałam w marynacie do ryb nadała ona bardzo ciekawy posmak Następnie należy pociąć na plasterki o grubości około 4-5 cm i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron, ale tak, aby leciutko tylko podsmażyć by mięsko zachowało swój smak W miedzy czasie umytą sałatę lodowa rwiemy na kawałki, truskawki tniemy na plasterki, obrany wcześniej melon również tniemy na plasterki Gdy mamy już wszystko gotowe polędwice układamy na półmisku a z drugiej strony kładziemy naszą sałatkę. Pierwsze sałatę i na to dodajemy truskawki i melon całość polewamy sokiem z melona

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    ciekawe połaczenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anita21

    ale jakie dobre w smaku polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    interesująca
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taka polędwice

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !