Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć,oczyścić z ości i obrać ze skóry,do śmietany dodać mąkę,kminek i zagotować na parze ,przygotowane śledzie połączyć z zagotowaną śmietaną ,mąką i kminkiem i przez parę minut gotować również na parze,podawać można z ziemniakami z wody.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    z kminkiem jeszcze nigdy nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !