Sposób przygotowania

Filet pokroić w kostkę posolić do smaku, czosnek drobno posiekać.
W woku rozgrzać olej, podsmażyć czosnek i imbir. Dodać mięso smażyć 5-6 minut aż będzie przyrumienione. Dodać orzechy nerkowca. Po ok 2 minutach dodać mieszankę warzyw . Dusić pod przykryciem ok 10-15 min. Podawać z makaronem ryżowym. Udekorować kolendrą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monia87

    ciekawe połączenie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszności :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo zielone danie pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super takie dietetyczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !