Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątroba cielęca 300g
cebula 4szt
oliwa łyzka
białe wino 85ml

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulką

Cebulę obrać i pokroić w talarki, które następnie podsmażyć na oliwie do zrumienienia. Wątrobę pokroić na małe kawałki, dołożyć do cebuli, całość podsmażać, stale mieszając przez 3min. Wlać białe wino, wszystkie składniki wymieszać i dobrze podgrzać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak