Sposób przygotowania

Pierś z indyka pokroić w plastry grubości 2cm. Pieczarki pokroić na plasterki i poddusić na patelni, ostudzić, serek homogenizowany i ser zmiksować na masę. Dorzucić do tej masy przeciśnięty czosnek i znów wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem . W naczyniu żaroodpornym natłuszczonym poukładać kawałki indyka. Wsypać oczyszczone pieczarki i polać całość sosem serowo-czosnkowym. Wstawić do lekko nagrzanego piekarnika i piec 40min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    puellae90

    moze byc bardzo smaczne to danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !