Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg po wiedeńsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrąg 5 szt
cebula 2 st
sok z cytryny 1/2 szt
Goździki całe Prymat 1 szt
pieprz, sól do smaku
masło 1 łyżka
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg po wiedeńsku

pstrągi skropić sokiem z cytryny zagotować wodę z dodatkiem cebuli i przypraw do gotującej wody włożyć pstrągi gotować ok 15 minut wyjąć pstrągi i ułożyć na półmisku i posypać natką pietruszki polać roztopionym masłem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak