Sposób przygotowania

KARPIA POKROIĆ NA KAWAŁKI.
LITR WODY ZAGOTOWAĆ Z MAŁĄ ILOŚCIĄ SOKU Z CYTRYNY , CUKREM , SOLĄ , CEBULĄ POKROJONĄ W PLASTERKI , LIŚCIEM LAUROWYM, GOŻDZIKAMI I RODZYNKAMI.
WŁOŻYĆ POKROJONEGO KARPIA I GOTOWAĆ 20 MIN.
DODAĆ ZMIELONE PIERNIKI I GOTOWAĆ JESZCZE 5 MIN.
KARPIA UŁOŻYĆ NA PÓŁMISKU , POLAĆ SOSEM W KTÓRYM SIĘ GOTOWAŁ I ODSTAWIĆ DO SCHŁODZENIA.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajny pomysł, lubię ryby więc chętnie wypróbuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta41

    bedzie dobre hehe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    super rybka
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie ryby

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !