Sposób przygotowania

CIASTO FRANCUSKIE ROZMROZIĆ , ROZWAŁKOWAĆ POCIĄĆ WZDŁUŻ NA PASECZKI LUB PODŁUŻNE TRÓJKĄTY,MOGĄ BYĆ PROSTOKĄTY ITP.
KIEŁBASKI OWIJAMY SPIRALNIE PASECZKAMI,LUB OWIJAMY TRÓJKĄTAMI TAK , BY TROCHĘ KIEŁBASEK WYSTAWAŁO.
SMARUJEMY ROZTRZEPANYM JAJKIEM, POSYPUJEMY ZIARNEM I ZAPIEKAMY OK. 15-20 MIN W 220 ST. C.
W WERSJI DLA DOROSŁYCH MOŻNA KIEŁBASKI NAJPIERW PODSMAŻYĆ NA PATELNI , A CIASTO POSMAROWAĆ OD WEWNĄTRZ MUSZTARDĄ LUB MUSZTARDĄ Z CHRZANEM.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    kriko

    fajne
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !