Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Indyk z twarożkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śmietana kwaśna 4 łyżki
orzechy włoskie 2 łyżki
cukier 2 łyżka
jajko 1 szt
pierś z indyka pieczona dkg
twaróg 15 (tłusty)
rodzynki 3 (sparzone)

Przepis i sposób przygotowania na: Indyk z twarożkiem

Ser mieszamy z jajkiem,śmietaną i cukrem. Dodajemy do niego sparzone rodzynki i posiekane orzechy. Pieczeń z indyka podgrzewamy w piekarniku lub mikrofali i kroimy w cienkie plastry,na każdym układamy po łyżce sera i końcówki pieczeni łączymy przebijając wykałaczką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 27.10.2012 11:07
fajne danie
fictor123 27.10.2012 11:07
fajne danie
Ada-Gaba 09.08.2012 13:37
ciekawy przepis
Gosia20 15.07.2012 14:38
super pomysł
kamyk 09.07.2012 21:21
ciekawe jak smakuje
Kuchareczka2 01.07.2012 22:13
ciekawy przepis
Anna152 14.06.2012 07:57
mniam
MAR3STA 05.01.2012 11:24
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak