Sposób przygotowania

Ser mieszamy z jajkiem,śmietaną i cukrem. Dodajemy do niego sparzone rodzynki i posiekane orzechy. Pieczeń z indyka podgrzewamy w piekarniku lub mikrofali i kroimy w cienkie plastry,na każdym układamy po łyżce sera i końcówki pieczeni łączymy przebijając wykałaczką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !