Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko. Pokrojone w kostkę parówki podsmażyć na oleju, przed końcem smażenia dodać obraną, pokrojoną cebulę. Paprykę i ogórki pokroić. Wszystko wymieszać z ryżem, dodać trochę startego sera, groszek i przyprawy. Potrawę włożyć do żaroodpornego naczynia, polać rozkłóconym jajem i posypać resztą startego sera. Zapiekać w gorącym piekarniku przez 40 minut.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Dobra zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !