Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

boczek w musztardzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

musztarda
sól
pieprz
czosnek
boczek 1 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: boczek w musztardzie

W przygotowanym mozliwie chudym boczku zrobic nozem naciecia i wlozyc w nie po zabku czosnku.Posolic, popieprzyc a nastepnie posmarowac calosc keczupem i musztarda.
Piec w piekarniku w temp.160-200 stopni przez ok.1godz.
w zaroodpornym naczyniu pod przykryciem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 01.10.2012 16:07
uwielbiam boczus
lilify 24.05.2012 13:58
ślinka cieknie
Luki 12.02.2012 12:29
Boczuś zawsze dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak