Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po grecku
Do warzyw dodajemy sól,cukier,koncentrat pom..ketchup i usmarzona cebule-zagotować.
Ostudzone warzywa zalewamy na rybe
filet z dowolnej ryby | 1.5 kg |
marchew | 4 szt. |
cebula | 4 szt |
pietruszka | 2 szt |
seler | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 1 szt |
ketchup | 1 łyżka |
olej | 3/4 szkl. |
cukier | 3 łyżeczki |
sól | |
ziele angielskie | 6 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: