Sposób przygotowania

Z białek ubić pianę Margarynę stopić, dodać żółtka,mąkę,cukier,olejek wszystko wymieszać dodać na koniec pianę i mak.iec około 50 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię to ciasto
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne ciacho
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    kiedys takie jadłam było smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    fajne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !