Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledż po tatarsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matiasy 1 kg
cebula 25 dag
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
musztarda 1 łyżka
pieprz
papryka mielona
natka pietruszki
jajko ugotowane na twardo 2

Przepis i sposób przygotowania na: śledż po tatarsku

Wymoczone sledzie kroić w
kostkę,Dodać krojoną w drobniutką kosteczkę cebulę.
Wymieszać-doprawić do smaku pieprzem i papryką, dodać musztardę i podsmażony na oleju koncentrat pomidorowy.
Uformować kulę, posypać tartym jajkiem
i drobniutko siekaną pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 28.07.2013 08:21
bardzo smaczny śledzik
Luki 03.04.2013 20:02
pyszny śledzik
Krzysztof15 12.11.2012 20:16
lubie
ewaa 19.02.2012 14:04
pychotaa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak