Sposób przygotowania

uMYTE OGORKI MYHEMY I PKROIMY W 2 CM KAWAŁKI. nASTĘPNIE NALEZY POSYPAĆ JE SOLĄ. tAKIE OGORKI ODSTAWIAMY NA NOC. nASTĘPNEGO DNIA ODLEWAMY SOK, DODAJEMY CEBULĘ POKROJONĄ I CURRY. zAŚ OLEJ, CUKIER I OCET MUSIMY ZAGOTOWAĆ. TAK PRZYGOTOWANĄ ZALEWĄ ZALEWAMY OGÓRKI, WSZYTSKO MIESZAMY I NAKŁADAMY DO SŁOIKÓW. PASTERYZUJEMY 6-8 MINUT.

oGÓRKI WYRÓŻNIAJĄ SIĘ SMAKIEM, KTÓREGO MAŁO KTO MIAŁ OCHOTĘ DOSWIADCZYĆ. POLECAM DO OBIADU , LUB NA STÓŁ GDY SĄ GOŚCIE.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawe, czemu...chińskie ?:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    superowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawe, jeszcze takich nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    niam mniam i jeszcze raz mniam! superowo to zrobiłaś!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    A jeżeli ma pani wątpliwości w pierwszym komentarzu. To może dlatego że chińskie bo ogórki są made in china. Albo przywiezione z chin. ale w każdym bądź razie super bo nie spotkałam się jeszcze z ogórkami chińskimi! Cin cian cio ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjne ogóreczki, a przyprawa curry jest po prostu boska.... uwielbiam ją :)))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawe ogórki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    tez takie robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    fajne ogóry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !