Sposób przygotowania

Miąższ awokado rozgnieść widelcem, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę i drobno posiekaną cebulę. Dodać natkę, sok, sól i pieprz do smaku. Pasta dobra do smarowania chrupkiego pieczywa lub krakersów. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ciekawy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !