Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, solimy i odstawiamy na 20 min. Dodajemy pokrojoną paprykę i starte ogórki, posypujemy pieprzem i bazylią. Polewamy sokiem z ogórków i olejem, mieszamy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    uwielbiam surówki:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zawsze mam problem jak inaczej wykorzystać ogórki kiszone...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super surówka jako dodatek do obiadu:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    smaczna
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    i zdrowa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !