Sposób przygotowania

słonine mielimy i topimy az wytopią sie skwarki przecedzamy i dodajemy odrobine soli przelewamy do słoików.możemy dodac usmażone na smalcu cebulę i smarować kanapki

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zdjęcie przed wstawieniem powinnaś obrócić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    fajne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    czasami lubię sobie zjeść kanapkę z takim smalczykiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    idealnie biały
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Taki domowy smalec zawsze najbardziej mi smakował :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    domowy smalec,super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !