Sposób przygotowania

Filet pokroić w kostkę wymieszać ze wszystkimi składnikami i cebulka pokrojoną w kostkę wbić 2 jajka. odstawić na 3 godz żeby składniki się połączyły. Formować kotleciki panierować w jajku i bułce tartej smażyć na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    zastanawia?am si? do czego u?y? estragonu, dzi?ki za podpowied? :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    ja do wszystkich potraw dodaje estragon
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    z estragonem jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    uwielbiam je
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    znakomite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !