Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Warzywa smażone z ziołami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 szt
cebula 1 szt
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżka
bazylia 1 łyżeczka
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
sól do smaku
olej do smażenia
oliwa 2 łyżki
papryka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Warzywa smażone z ziołami

Pieczarki bez nóżek, paski papryki i krążki cebuli solimy. Po 15 min skrapiamy oliwą i posypujemy ziołami na pół godziny. Smażymy na niewielkiej ilości oleju do pożądanej miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 16.06.2013 08:12
smaczne warzywka
ben-ka 14.04.2013 16:11
bardzo apetycznie wygladają,takie kolorowe.....
Joanna108
Joanna108 18.01.2012 19:17
lubię warzywa z patelni
M-W 12.12.2011 18:49
smaczne warzywka
Monika111 12.12.2011 11:10
Ładnie wygląda
caralajna 12.12.2011 10:33
smaczne:)
kasiazur 12.12.2011 10:27
sprobuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak