Sposób przygotowania

Na 2 łyżkach oleju smażymy posiekany seler, czosnek i cebulę. Dodajemy mięso mielone, smażymy 15-20 minut , dodajemy pomidory i przyprawiamy solą, pieprzem, mieloną papryką, cukrem i suszonymi ziołami. Dusimy 20 minut i odstawiamy aby przestygło.
SOS
Pastę pomidorową mieszamy ze startym parmezanem i ricottą.
Cannelloni nadziewamy farszem, układamy w natłuszczonym naczyniu do zapiekania i zalewamy sosem. Zapiekamy 40 minut w 180 st C, a 10 minut przed końcem posypujemy startym żółtym serem. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cynowa_Beata

    Jak tylko naprawię piekarnik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !