Sposób przygotowania

Na oleju podsmażamy pokrojoną cebulę i kawałki suszonych pomidorów. Gdy się zrumienią, podlewamy wodą, dodajemy poszatkowaną białą kapustę i ziarniste przyprawy oraz liść laurowy. Gotujemy to około 20 min, aż kapusta zmięknie i wtedy dodajemy kiszoną . Gotujemy 20-30 min, do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Pod koniec gotowania przyprawiamy pieprzem, papryką, dosalamy do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    warto wyprobowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    oj tak polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pomysłowe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna taka kapustka.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto zrobic

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !