Sposób przygotowania

Margarynę ucieramy z cukrem ,dodajemy po jednym jajku . Wsypujemy mąkę tortową i ziemniaczaną oraz proszek do pieczenia .Dokładnie mieszamy. Trzy łyżki ciasta odkładamy do małego naczynia i łączymy z zimnym mlekiem . Jabłka obieramy ,wydrążamy środki i kroimy w talarki . Ciasto wykładamy na wysmarowaną tłuszczem blaszkę (by łatwiej się rozprowadzało ,łyżkę należy moczyć w oliwie)Na cieście układamy pokrojone jabłka .Pieczemy w temperaturze 180 stopni ok.45 minut.Upieczone ciasto posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !