Sposób przygotowania

Ciasto pokrój na 6 prostokątów,upiecz w temp. 220 stopni,budyń ugotuj z cukrem na mleku,wystudż,masło utrzyj z budyniem,a śmietanę z cukrem pudrem i zagęstnikiem płatki ciasta przełóż obiema masami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mmm pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !