Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szybka napoleonka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1/2 op
budyń śmietankowy 1/2 op
mleko 1 szkl
masło 1/2 kostki
śmietana 3/4 szkl
cukier 1 łyzka
cukier puder 1 łyzka
śmietanfix 1

Przepis i sposób przygotowania na: szybka napoleonka

Ciasto pokrój na 6 prostokątów,upiecz w temp. 220 stopni,budyń ugotuj z cukrem na mleku,wystudż,masło utrzyj z budyniem,a śmietanę z cukrem pudrem i zagęstnikiem płatki ciasta przełóż obiema masami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 12.12.2012 17:11
super
SYLKA 06.07.2012 20:45
super
kriko 26.06.2012 14:55
pycha
Luki 23.05.2012 08:15
super
Sylwia56
Sylwia56 18.01.2012 20:48
mmm pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak