Sposób przygotowania

Wymieszać razem tuńczyka,posiekany szpinak,boczek pokrojony w kostkę ,śmietanę i połowę tartej bułki.
Wszystko ułożyć w naczyniu lekko posmarowanym olejem.
Posypać pozostałą tartą bułką i parmezanem.
Piec przez 20 minut w piekarniku nagrzanym do temp.180 C lub do momentu,gdy potrawa lekko się zarumieni.
Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny pomysł...koniecznie muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    bajka
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    moje smaki szpinakowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !