Sposób przygotowania

Ciasto fr.rozmrozić.Twaróg utrzećdodając jajko ,zioła i masło na gładką masę.Przyprawić do smaku solą i pieprzem.Ciasto pokroić w kwadraty.Na środek każdego położyć łyżkę nadzienia.Zlepić rogi aby powstały koperty.wierzch posmarować białkiem posypać kminkiem i czarnuszką.Piec ok 20min w temp 140st

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    Bardzo smaczne:) Chociaż nie przepadam za kminkiem:)Ale spróbować warto:))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    jadłam podobne z kminkiem ale ten przepis wydaje się lepszy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    świetne !
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !