Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paszteciki frzncuskie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 op
twaróg 25 dag
jajko 1
sól
pieprz
masło 1 łyżka
kminek
Czarnuszka nasiona Prymat
tłuszcz do formy

Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki frzncuskie

Ciasto fr.rozmrozić.Twaróg utrzećdodając jajko ,zioła i masło na gładką masę.Przyprawić do smaku solą i pieprzem.Ciasto pokroić w kwadraty.Na środek każdego położyć łyżkę nadzienia.Zlepić rogi aby powstały koperty.wierzch posmarować białkiem posypać kminkiem i czarnuszką.Piec ok 20min w temp 140st

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 02.08.2013 11:57
świetna przekąska
Krzysztof15 12.12.2012 17:13
lubie
ElizaT 12.10.2012 11:03
świetne !
Luki 28.06.2012 09:30
super!
Lidia6 31.12.2011 13:56
jadłam podobne z kminkiem ale ten przepis wydaje się lepszy
sunnymood 12.12.2011 11:40
Bardzo smaczne:) Chociaż nie przepadam za kminkiem:)Ale spróbować warto:))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak