Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso z łopatki i podgardle kroimy w kostkę, mielimy wraz z obranymi ząbkami czosnku w maszynce elektrycznej do mięsa o średnich oczkach,


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    wspaniała , domowa z cudownym aromatem czosnku ...... m aż się rozmarzyłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super Ci wyszła...białą robi mój mąż też dobrą....
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    taka domowa kiełbasa posiada niepodrabialny smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Niedługo trzeba będzie się zabrać za kiełbasę:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !